donderdag 29 januari 2015

Een klein update-tje Jules

Mijn "Jules" wordt een nagel aan mijn doodskist :-(

Ben bezig met de randen en dat is nou net eventjes "niet zo chill"......door het quilten zijn de randen te krap geworden en ..... zo stom om ze precies op maat te snijden. Beginners foutje!
Een heleboel gepriegel om het goed te krijgen!!! Grrrrrr
Weg met die quilt!!!!
Oke.......natuurlijk niet! Daar is hij véél te mooi voor. Maar ik moet me er wel echt toe zetten om er mee verder te gaan. Zoals gisteravond bijvoorbeeld, heel braaf na het eten een uurtje gepriegeld! 
Deze rand kan ik nu vastzetten op de achterkant. Nog drie te gaan. Misschien dat ik de rand er eerst opzet en dan pas quilt......niet echt het principe van quilt as you go.....maar nood breekt wetten. Toch? 

Ben nu 6 dagen vrij......wie weet?!?!
Groetjes, 
Hubertine

donderdag 22 januari 2015

Show & Tell Edyta Sitar

Ik zit nog na te soezen, te genieten en te dromen na een geweldige show & tell van een prachtige lieve humoristisch en vooral getalenteerde, creatieve vrouw, Edyta Sitar! De vrouw achter de Laundry Basket Quilts. 

Wat een prachtige quilts heeft zij gemaakt. En ik ben eerlijk.....eerder had ik wel eens van haar gehoord maar het pakte me niet. Beetje vreemd met die batiks enzo......

Maar wat ben ik 180 graden gedraaid, het is waanzinnig mooi! En wie weet ga ik wel eens een lapje batik kopen en combineren met mijn enorme hoeveelheid traditionele stofjes!

Aangezien ik véél te weinig blog omdat ik niet altijd zoveel te bloggen heb en wat ook demotiverend werkt is, als je weinig blogt ook niet op de leeslijst komt (of pas drie dagen later, ver onderaan) hoop ik toch dat deze foto's jullie bereiken.

Ik weet het.....er is al veelvuldig over geblogt en wie weet zijn jullie al verzadigd met Edyta maar ik kan het even niet laten!

Samen met Marjolein en Phyllis, zat ik vooraan, de beste plek kon je wel zeggen! De quilts werden na het showen voor onze neus opgestapeld. Af en toe heb ik er wel eentje even geaaid en er bijna met mijn neus ingedoken.

Helaas had ik geen boek besteld (dom) en had ik het boek wat ik al thuis had vergeten mee te nemen. Wel heb ik het patroon van "Sweet Ride" gekocht aangezien mijn eerste auto een austin mini cooper was waarop deze quilt is gebaseerd.


Kijk en geniet!! 

 Zo'n enorme productie, 500 quilts tot nu toe. 




En manlief ook ingeschakeld. Deze week hebben ze een rondje getoerd door 
Nederland, Belgie en Duitsland.  



 En met dank ook aan het Quilterspalet. Goed georganiseerd!

Ik droom nog even voort en ga vandaag zeker weer verder "klussen" in mijn quilt-kamer.

Groetjes, 
Hubertine
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...